No 18. Līdz  22. martam Latvijas Universitāte (LU) aicina skolēnus apmeklēt Atvērto durvju nedēļu. Ik gadu pavasarī katrs interesents ir aicināts klātienē gūt iespaidus un iepazīt savu nākotnes studiju vidi, apmeklējot Atvērto durvju dienas. Tā ir iespēja ne tikai pabūt savu nākotnes studiju telpās, bet arī piedalīties dažādos izzināšanas pasākumos un, protams, klātienē uzdot sev interesējošos jautājumus, kas noteikti palīdzēs pieņemt lēmumu par sev piemērotāko studiju programmu.

Bioloģijas fakultātes atvērto durvju diena norisināsies 19. martā plkst. 10:00-12:00, kuras ietvaros ikvienam interesentam būs iespēja klātienē satikt fakultātes vadību un studiju programmu direktorus, kā arī iepazīt laboratorijas un piedalīties aktivitātēs.

Pasākuma programmā būs LU BF dekānes,asoc.prof. Līgas Ozoliņas- Mollas runa par fakultāti, bioloģiju - kā nākotnes izvēli. Pasākuma piedalīsies arī bakalaura studiju programmas " Biotehnoloģija un bioinženierija"  direktore Anete Borodušķe un studiju programmas “Bioloģija" direktore Iluta Dauškane. 

Bioloģijas fakultātes studentu pašpārvalde informērs par dažādiem fakultātes pasākumiem un tradīcijām un ļaus izkustēties sagatavotajās aktivitātēs ikvienam apmeklētājam.

Interesentam būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus gan dekānei, gan studiju programmu direktoriem un studentiem. Pasākuma otrajā daļā fakultātes pasniedzēji aizvedīs apmeklētājus 5. stāva ekskursijā  "Iesoļo bioloģijā" un ļaus ielūkoties nākotnes studenta ikdienā.

Nāc uz pasākumu, lai atklātu savu ceļu bioloģijas zinātnē! Mēs tevi gaidīm  5. stāvā!

 

Datums: 19.marts

Laiks: 10:00-12:00

Vieta: Jelgavas iela 1, Rīga

Reģistrācija 1.stāvā pie lielajām kāpnēm!

Dalīties