LU stendā būs daudz un dažādu pārsteigumu! Mēs tevi gaidīsim! © Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

Latvijas lielākā un populārākā universitāte – Latvijas Universitāte (LU) – gaidīs ikkatru studētgribētāju LU stendā izstādē “Skola 2022”, kas notiks jau šonedēļ 11.–13. martā izstāžu zālē “Ķīpsala”.

Izstādē ikkatrs apmeklētājs varēs noskaidrot sev nepieciešamo informāciju par studijām LU – studiju programmām, iestāšanās prasībām, nepieciešamajiem eksāmeniem, studiju norisi, ārpusstudiju aktivitātēm un vēl un vēl!

Paralēli individuālajām sarunāt ar studentiem un mācībspēkiem, katram interesantam būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs. LU Studentu padome būs sagatavojusi spēli “Kahoot” par LU, fakultātes būs sagādājušas dažādus pārsteigumus, būs iespēja uzzināt faktus par savu nākotnes Universitāti, kā arī piedalīties citos LU konkursos un viktorīnās. Zinošākie skolēni tiks apbalvoti ar īpaši sarūpētām balvām. LU aicina nenokavēt intervijas ar augsti kvalificētajiem mācībspēkiem, kuri sniegs ieskatu aktuālajā un dziļāku ieskatu studiju darbā.  

LU studijas notiek 13 fakultātes, kas pārstāv gan dabas un dzīvības zinātņu, gan sociālo un humanitāro zinātņu virzienus, un kopumā sniedz iespēju studēt kādā no 150 studiju programmām, kas ļauj ikvienam atrast sev interesējošo studiju jomu. 

LU par savu augstskolu izvēlējušies saukt vairāk nekā 15 tūkstoši studentu, kas izvēlējušies iegūt kvalitatīvu, uz attīstību vērstu augstāko izglītību. To veicina spējīgi un augsti kvalificēti mācībspēki un mūsdienīgā studiju vide ar moderni aprīkotām laboratorijām, īpaši Akadēmiskā centra ēkās, kas pētniecības tradīcijas no senām uz stabilām vērtībām pārvērš attīstības potenciālā balstītās vērtībās. 

Izvēlies panākumus un nāc studēt Latvijas Universitātē! 

Dalīties