Latvijas Universitātes (LU) Atvērto durvju nedēļā, 22.–26. martā, īpašās Facebook tiešraidēs būs iespēja virtuāli paviesoties visās 13 LU fakultātēs un LU Cēsu filiālē. 22.martā savas durvis skatītājiem plkst. 16:00 vērs Bioloģijas fakultāte.

Facebook tiešraide studētgribētājus aizvedīs ceļojumā uz Bioloģijas fakultāti LU Dabas mājā Torņakalnā. Virtuālā ceļojuma laikā ar skatītājiem būs kopā divas atraktīvas studentes - Paula Luīze Biteniece un Justīne Puriņa, kā arī moderators, fizikas students Andis Poļaks.

Tiešraidē pievienosies arī Bioloģijas fakultātes mācībspēki, kas vairāk pastāstīs par savu fakultāti, studiju programmām un jau sniegs ieskatu studenta dzīvē. Tā būs lieliska iespēja paviesoties LU Bioloģijas fakultātē un iepazīties ar mājīgo un moderno studiju vidi, lekciju auditorijām, atpūtas stūrīšiem, plašajām bibliotēkām u. c. studentiem nozīmīgām vietām.

22. martā LU Facebook lapā varēs vērot tiešraidi un komentāru sadaļā uzdot sev interesējošos jautājumus par studijām fakultātē. 


16.00 Bioloģijas fakultāte (BF)

BF studenti ievedīs Dabas mājas lielākajā – Magnum auditorijā –, studentu iecienītākajā vietā – bibliotēkā un siltumnīcā; iepazīstinās ar individuālajām studiju vietām, kur studenti iecienījuši netraucēti pildīt studiju darbus un jau padziļinātāk iepazīstinās ar katedrām – Mikrobioloģijas, Zooloģijas, Botānikas un Hidrobioloģijas katedru.

Dalīties