Visu septembri noris pieteikšanās LU fonda stipendijām 2019./2020. akadēmiskajā gadā.

Pieteikšanās Latvijas Universitātes (LU) fonda pārvaldītajām stipendijām 2019./2020. akadēmiskajā gadā noris tiešsaistē tīmekļvietnē www.fonds.lv no 3. līdz 30. septembrim.

Ar mecenātu gādīgu atbalstu, tai skaitā septiņas jaunas stipendijas, saņems vairāk nekā 100 LU un citu akreditēto Latvijas augstskolu studenti visos studiju līmeņos. LU fonds aicina laikus izpētīt stipendiju noteikumus un neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi.

Reģistrācija visām LU mecenātu stipendijām norisinās laika posmā no 3. septembra līdz 30. septembra plkst. 23.59. Stipendijām aicināti pieteikties studenti, kuri ir centīgi, mācībās spējīgi un sabiedriskajā dzīvē aktīvi, turklāt vidējā svērtā atzīme ir lielāka par 7,5 ballēm.

Motivējošs atbalsts visa akadēmiskā gada garumā pieejams visu studiju līmeņu (bakalaura, maģistra un doktora) un visu zinātņu nozaru (sociālo, humanitāro un dzīvības, eksakto un dabaszinātņu) studentiem.

Bioloģijas fakultātes studenti ir aicināti pieteikties Laimiņu ģimenes stipendijai un Izcilības stipendijai bioinformātikā, kā arī izpētīt citu LU Fonda mecenātu stipendiju piedāvājumu.

Dalīties