© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments.

Doktorantūras skolā “Augu un augsnes bioloģisko resursu izpēte ilgtspējīgai izmantošanai” 13. un 14. februārī ar lekcijām uzstāsies dāņu uzņēmuma "Nordic Seed" Pavairošanas un pētniecības nodaļas vadītājs Dr. Ahmeds Jahūrs (Ahmed Jahoor).

Lekcijas par tēmām “DNS marķieru un genomiskās selekcijas pielietojums augu pavairošanā(Application of DNA markers and genomic selection in plant breeding) – 13. februārī un “Publiskā privātā sadarbība pirms-pavairošanas un pavairošanas pētniecībā(Public Private partnership in pre-breeding and breeding research) – 14. februārī lasīs dāņu uzņēmuma Nordic Seed Pavairošanas un pētniecības nodaļas vadītājs Dr. Ahmeds Jahūrs (Ahmed Jahoor). Abas lekcijas norisināsies no plkst. 14.30 līdz 16.00 LU Akadēmiskā centra Dabas mājas 702. telpā. Nodarbības notiks doktorantūras skolas “Augu un augsnes bioloģisko resursu izpēte ilgtspējīgai izmantošanai” ietvaros.

Aicināti visi interesenti!

Doktorantūras skola “Augu un augsnes bioloģisko resursu izpēte ilgtspējīgai izmantošanai” pastāv kopš 2010. gada. Tajā studē LU Bioloģijas fakultātes un Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes, kā arī Daugavpils Universitātes studenti. Lekcijas nolasījuši vairāk  nekā 30 ārzemju vieslektori. Plašāka informācija par doktorantūras skolu.

Dalīties